По време на управлението на Елизабет Втора много неща в порядките

...
По време на управлението на Елизабет Втора много неща в порядките
Коментари Харесай

Когато член на кралското семейство започне нова година гол

По време на управлението на Елизабет Втора доста неща в порядките на кралското семейство се трансформираха. Говорим за известното демократизиране и на държанието на някои негови членове.
 Майк и Зара Тиндал, дъщерята на принцеса Ан, и какъв брой влюбени са съпрузите
Влюбените гълъбчета в кралския двор

Тайната на фамилното благополучие на Майк и Зара Тиндал

Нямаме поради грандиозното овакантяване на Хари и Меган обаче, а по-скоро " естественият " живот, който показват, че водят, Зара и Майк Тиндал. Зара е дете на принцеса Ан - единствената щерка на кралица Елизабет.

Тя е омъжена за Майк Тиндал - някогашен ръгбист, който до неотдавна поддържаше личен подкаст, а в края на предходната година взе участие в английското риалити шоу I`m a Celebrity... Get Me Out of Here.

Януари 2023 година също стартира по необикновен за член на кралското семейство метод. 44-годишният Тиндал се изкъпа в ледените води на езеро точно на нова година. Това, несъмнено, не е някакво самоцелно мъжество, а част от благотворителна задача.

Doddie Aid е предизвикателство при започване на новата година, което приканва в границите на шест седмици хората да правят повече физическа интензивност. Целта му привличане на вниманието към амиотрофичната латерална склероза.

Болестта се характеризира с прогресивна недъгавост на мускулните неврони, която води до парализа и гибел. Doddie Aid е част от фондацията на шотландския ръгби състезател Доди Уейр, който умря от заболяването през 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР